keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Purina Openin viimeinen viikko


Maantaina vuorossa oli jälleen 3-luokat ja kisaajia oli saapunut paikalle runsaasti. Sekä viralliseen että Purina Openiin osallistui jokaisessa startissa yli 40 kisaajaa, maxeissa jopa yli 70. Tuomareina toimivat Martti Salonen ja Esa Muotka, jotka olivat suunnitelleet kisaajille varsin mukavat radat. Medi 3-luokassa shetlannin lammaskoira Goa ohjaajanaan Sanni Kariniemi P-HAU:sta sijoittuivat Salosen radalla kolmansiksi ja samalla heille hieno AVA-meriitti. Jälleen yksi onnellinen ohjaaja koiransa kera saavuttivat tämän halutun tittelin. ONNEA heille!

Kisoissa oli mukana paljon tulevaisuuden agilitytähtiä, jotka eivät tosin osallistuneet itse kisoihin. He seurasivat niitä vielä tässä vaiheessa vanhempiensa kanssa radan reunalta. Oheisessa kuvassa ehkä nuorin havaitsemani parivaljakko ; )
 


Keskiviikkona jatkettiin samojen tuomareiden voimalla 1-luokkailaisten kisatessa virallisia startteja ja muiden osallistuessa Purina Openiin. Jälleen osallistujamäärä oli kaikissa kokoluokissa suuri ja myös näissä kisoissa saatiin useita sertin arvoisia suorituksia ja nämä parit nähdäänkin taas jatkossa 2-luokassa.

Martti Salosen rata ulkona osoittautui varsin monelle parille haastavaksi ja radalla olikin useita kohtia, joissa koira sujahti väärälle esteelle. Mini 1-luokassa saatiinkin kolme 0-tulosta, medeissä yksi ja makseissa neljä. Kisaajia näissä oli yhteensä 120 eli varsin pieneksi jäi nollaprosentti tällä kertaa. Muotkan radalla saatiinkin sitten nähdä enemmän 0-tuloksia, yhteensä 16 kappaletta. Radoissa oli riittävästi haastetta. Purina Openiin osallistui suuri määrä kisaajia, jolloin myös 0-tuloksiakin saatiin enemmän.

Tähän päättyi siis vuoden 2012 Purina Open ja lopuksi vielä kaikkien osakilpailuiden parhaat palkittiin säkäluokittain ja he olivat:

Mineissä Sini Eriksson ja Sonic, medeissä Sanna Kobylin ja Zili sekä makseissa Tiia Söderholm ja Pita.
Onnittelut kaikille!

Kisathan eivät koskaan toimisi ilman päteviä toimitotyöntekijöitä ja pari heistä kuvassa:


 Teksi ja kuvat: Sonja Holopainen