perjantai 8. kesäkuuta 2012

Tokokoulutusta Korrien tapaan!


Pitkästä aikaa Helsingin Agility Urheilijat ry:n tokoilijoille saatiin ulkopuolista koulutusta, kun Riitta ja Pekka Korri saapuivat Purinalle 20.5.2012 kouluttamaan innokkaita oppilaita. 

Koulutus koostui suurilta osin oman seuran jäsenistä, vain muutama paikka myytiin ulkopuolisille osallistujille. Koulutusryhmiä muodostettiin neljä, eli kaksi ylempien luokkien koirille ja toiset kaksi alempien luokkien treenausta varten. 

Hoon noutoharjoittelu


Sää suosi ja kauniin auringon paisteen johdosta koulutukset toteutettiin ulkokentällä. Jokainen koulutettava sai valita muutaman liikkeen, johon halusi kouluttajalta apua, vinkkejä sekä konkreettisia käytännön harjoituksia. 

Osallistuin koirani Hohdon kanssa ylempien luokkien aamuryhmän koulutukseen. Me harjoittelimme noutoa, kaukokäskyjä ja luoksetulon pysäytyksiä. Joku harjoitteli tunnistusnoutoa, toinen seuraamista ja ruutua, kolmas puolestaan hyppynoutoa. 
Liikkeet vaihtelivat ja muiden harjoituksia seuraamalla oppi itsekin paljon ja sai monia hyviä vinkkejä omiin treeneihin. Kaikkien puolesta voinkin todeta, että oli kyllä kaikin puolin antoisa päivä. 

Seuraavaksi Helsingin Agility Urheilijoiden tokoporukkaa tuleekin kouluttamaan maanantai-iltoihin Nina Manner ja seuran jäsenille kuunteluopiskelu ei maksa mitään.

Saija saamassa oppia


Kuvat ja teksti Sonja Holopainen