lauantai 30. kesäkuuta 2012

Valon viimeinen pentukurssikerta ja harjoituskisat!

Ensinnäkin, kiitos järjestäjille ja kanssakurssilaisille ihanasta kurssista! Kurssi loppui kesäkuussa ja sen jälkeen ollaan vietelty lomaa. Tai, olen minä toivonut aina maanantaisin, josko sittenkin lähdettäisiin vielä agilityhallille, mutta eipä ole lähdetty. Kunpa kurssi ei olisi loppunut ollenkaan!



Viimeisellä kerralla meillä oli vielä harjoituskisat. Ohjaajat saivat tutustua rataan ihan kuin oikeissa kisoissa ja sen jälkeen molemmat penturyhmät vuorollaan suorittivat radan kerran. Sen jälkeen palaveerattiin hiukan ja kokeiltiin rataa uusiksi. Kaikki koirakot olivat taitavia ja ihanan innostuneita! Olisin jokaiseen rataan halunnut mennä mukaan, mutta hihna ei antanut periksi. Kouluttajat ottivat jokaisesta radasta aikaa ja laskivat virhepisteitä.



Molemmista penturyhmistä valittiin myös voittaja, toisessa ryhmässä voittaja teki oikein virheettömän hienon radan! Ja meidän ryhmässä me voitimme emännän kanssa, tosin emäntä sähläsi kokoajan. Saimme 5 virhepistettä ja kuulemma nopean ajan. Lopuksi vielä keskusteltiin siitä, miten oli mennyt ja me kävimme koirapuistossa muutaman kaverikoiran kanssa!

Saatiin viimeiseltä kurssikerralta kuitenkin myös kotiläksyä, 2on2off-asennon harjoittelua. Loman alkaessa osasin jo epäillä, että se tarkoittaisi tämän harrastuksen jatkuvan vielä. Nyt emäntä paljasti, että seuraava kurssi alkaakin nyt heinäkuun alussa! En millään malttaisi odottaa! Sääli, että ensikerralla on vain teoriaa, eikä koirat pääse mukaan ollenkaan!

Valoisaa loppukesää!

Valo

Teksti, kuvat ja piirrustukset: Iitu Hagström